Recepten

Recepten BBQ Workshop World 3 | Warme aardappelsalade

Warme aardappelsalade met andijvie en chorizo

 

Benodigdheden:

-          3 grote aardappels

-          6 plakjes chorizo

-          400 gr gesneden andijvie

-          2 rode uien

-          2 tl mosterd

-          3 el mayonaise

-          1 el ketjap

-          zout & peper

 

Bereiding:

Pak de aardappels in aluminiumfolie en laat deze op de bbq gaar worden. Laat ze afkoelen en snij ze in stukjes. Zet de wokpan op de grill, doe wat olie in de pan en verhit de in stukjes gesneden chorizo kort, voeg de andijvie toe en bak deze 2 minuten mee. Maak een dressing van de mosterd en mayonaise en schep dit door de aardappels. Voeg nu het andijvie/chorizo mengsel erbij. Breng alles op smaak met zout en peper. Snij de ui in ringen en bak deze 2 minuten kort in de wok met de ketjap. Voeg de uien bij de salade.